Boekhouding / Administratie uitbesteden?

Op zoek naar een (andere) boekhouder?

Wij verzorgen graag de boekhouding van uw onderneming. Dit kan zijn: eenmanszaak, VOF, BV of wanneer je als ZZP'er aan het werk bent. Tevens kunnen we je assisteren bij jouw loonadministratie, al je belastingaangiften en IB aangiften voor particulieren.


Daarnaast begeleiden wij startende ondernemers. Velen zijn je al voor gegaan maar er is nog steeds ruimte voor nieuwe cliĆ«nten. Bel ons gerust even voor nadere informatie of een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat klaar!

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

Fiscale administraties van MKB-ondernemingen.
incl. BTW/ICP-aangifte, loonadministratie en fiscale jaarrapporten, alsmede verzorgen van ondernemers-aangiften, zoals IB/winst-aangiften voor ondernemers eenmanszaken, vennoten vof's/CV's, DGA's, VpB-aangiften voor BV’s, KvK-deponeringen.

Productie van actuele leermethoden fiscale bedrijfsadministratie, inclusief computerboekhouden, belastingwetgeving, en toetsen, gericht op modern, actueel ondernemerschap in de beroepspraktijk.

Interim-dienstverlening, dat kan zijn op het gebied van fiscale administratie, zoals samenstellen van jaarrekeningen, maar ook anderszins zijn er mogelijkheden bespreekbaar.

Belasting-aangiften en fiscale advisering voor particulieren.