Over ons


Wij hebben een administratiekantoor, gevestigd in Muntendam en werken van daaruit voor onze opdrachtgevers (zakelijk en particulier). Wij hebben “kantoor aan huis”, dus geen overheadkosten, en spelen graag in op individuele wensen en vragen van onze cliënten.


Geert studeerde aan de Landbouw-Universiteit Wageningen af in 1973 (agrarische Techniek en Bedrijfseconomie). Daaropvolgend was hij 35 jaar lang 1e graads docent in diverse vakgebieden, de laatste jaren actuele bedrijfsadministratie, computer boekhouden, fiscale wetgeving bij AOC Terra. Hij ontwikkelde van daaruit ook zijn eigen leermethode bedrijfsadministratie welke op vele MBO-scholen in Nederland wordt gebruikt. Geert is sinds 2006 administrateur, boekhouder en fiscaal adviseur vanuit het eigen administratiekantoor.

José begon haar carrière ooit als medisch analist maar schoolde zich later om tot boekhouder. Momenteel beschikt zij over een afgeronde opleiding Boekhouden (PDB), en Loonadministratie (PDL) en heeft zij een flink aantal jaren praktijkervaring opgedaan als boekhouder en cliëntadviseur bij een Financieel Diensten Centrum in Groningen. Sinds 2006 is José ook administrateur, boekhouder en fiscaal adviseur in het eigen administratiekantoor. Zij is ook de contactpersoon voor u als klant.

Bekwaam, betrouwbaar, betrokken, bijdetijds en betaalbaar

  • Geen duur kantoorpand, geen vreemd personeelsbestand (dus lage tarieven!)
  • Persoonlijk betrokken, en oprecht geïnteresseerde boekhouders (op maat advisering)
  • Jarenlange ervaring met alle verschillende bedrijfsvormen (eenmanszaak, vof, BV etc.)
  • Altijd goed en persoonlijk bereikbaar via telefoon en e-mail (snel antwoord op al uw vragen)
  • Ontspannen contact (adviesgesprekken met goede koffie aan de keukentafel of bij u op locatie)
  • Brede dienstverlening (boekhouding, salarisadministratie, belastingaangiftes, advies etc.)
  • Onze eigen leerstof wordt al jaren op scholen en cursus-instellingen gebruikt (degelijkheid)
  • We adviseren je proactief in het correct toepassen van voordelige belastingregels (we verdienen ons zelf terug)